Skive-rytter vandt Grand Prix Himmerland

Niklas Larsen fra Team ColoQuick vandt stort cykelløb med mål i Aars. Søndag går det løs i Skive.

Niklas Larsen (i midten) på podiet i Aars.

Det professionelle cykelhold ColoQuick fra Skive havde en god lørdag til Grand Prix Himmerland Rundt.

Holdets 22-årige rytter Niklas Larsen kom først over målstregen, da feltet efter 200 kilometer rundt i Himmerland nåede målstregen i Aars.

ColoQuick-rytteren havde flest kræfter til sidst og vandt spurten sikkert foran Nicolai Brøchner fra Riwal Readynez.

- Stemningen er virkelig god nu. Jeg havde en god fornemmelse allerede ved det sidste sving. Det er så flot kørt, stor cadeau til rytterne, sagde sportsdirektør Christian Andersen til TV 2 Nord efter løbet.

Der var i alt 170 ryttere fra 29 hold med til løbet, der sluttede med syv omgange i Aars.

Søndag skal ColoQuick i aktion på hjemmebane i Skive, når det går løs med den syvende udgave Rent Liv-løbet, som er en del af Europatouren.

Løbet får deltagelse af et pro-continental hold, 10 continental hold og 18 nationale klubhold. Starten går klokken 12 fra Posthustorvet i Skive.

Eksternt link - se ruten til løbet i Skive her.