Skive Politi har haft fat i samme mand fem gange: Han måtte køres væk i ambulance

Politiet rykkede ikke mindre end fem gange ud til hændelser vedrørende den samme mand. Det endte med, at politiet måtte ringe efter en ambulance til manden.

En 26-årig mand fra Hjerm har holdt Skive Politi travlt beskæftiget lørdag og søndag. Ikke mindre end fem gange blev politiet nemlig kaldt ud til hændelser vedrørende manden. 

Politiet rykkede første gang ud fredag aften klokken 20:33. Her ville manden ikke forlade sin 23-årige kærestes bopæl på Østerbro i Skive. Da politiet ankom til adressen, var manden væk.

quoteSagen er ualmindelig, i kraft af at vi fem gange har haft fat i manden i løbet af weekenden. 

Niels Bach, Politiassistent, Skive Politi

Lidt efter midnat natten til lørdag tilkaldes politiet igen til mandens kærestes adresse. Den 26-årige mand har truet med at smadre vinduer og med at stjæle kærestens ting. Da politiet dukkede op, var manden dog igen forsvundet. 

Klokken 01:36 kaldes politiet ud til et indbrud på en Restaurant Annexet i Skive. I restauranten er der blandt andet blevet smadret en lysestage. Da politiet ankommer, er en mand på vej væk fra stedet, og politiet kan konstatere, at der er tale om den samme mand, som tidligere har været truende hos sin kæreste.

Overnattede på hotel

Klokken 07:53 var den gal igen. Denne gange på Hotel Skivehus lige ved siden af restauranten, hvor der tidligere havde været indbrud. Her var den 26-årige fuld, og både personale og gæster på hotellet oplevede ham som ubehagelig. 

Politiet kørte manden til banegården, så han kunne komme hjem, men efter ganske kort tid var han igen at finde på hotellet på Søndre Boulevard i Skive. Herefter blev manden kørt til arresten i Holstebro, hvor han sov rusen ud.

I mellemtiden havde medarbejderne på Hotel Skivehus fundet nogle af mandens ejendele på hotellet. Han havde tilsyneladende overnattet på et værelse på hotellet, som han uberettiget havde skaffet sig adgang til. 

Manden måtte hentes med ambulance

Lørdag eftermiddag henvender manden sig på Skive Politigård for at få udleveret sine ting. Han får det dog dårligt og falder om på politigården. Der tilkaldes en ambulance til manden, som efter cirka en time køres til Regionshospitalet i Viborg. Manden har det godt igen. 

- Sagen er ualmindelig, i kraft af at vi fem gange har haft kontakt med manden hen over weekenden. Det er ganske specielt, siger Niels Bach, der er politiassistent ved Skive Politi. 

Den 26-årige mand sigtes og hærværk og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.