Politiet fangede fem narkopåvirkede bilister på bare fem timer

Det var en travl onsdag eftermiddag for politiet i Skive, der tog fem bilister i at køre i narkopåvirket tilstand på fem timer.

Politiet havde sat ekstra bemanding på onsdag eftermiddag, da man ville fokusere på at fange ulovlige knallerter. Eftermiddagen endte dog med at gå med meget andet.

På fem timer bragte lokalpolitiet i Skive fem biler til standsning, og alle billisterne var påvirket af euforiserende stoffer. Det oplyser vagtchefen for Skive Lokalpoliti, Niels Bach.

Særligt var der en 21-årig mand fra Assens, som voldede politiet problemer, da de i løbet af dagen standsede ham to gange i hans Toyota Starlet. Begge gange var han påvirket af cannabis.

Uden for fem-timersintervallet blev en 30-årig mand fra Balling bragt til standsning klokken 13.05 på Skovvej ved Balling. Han var påvirket af receptpligtig medicin i form af benzodiazepiner, og han er samtidig sigtet for kørsel uden førerret.

Bilisterne, der blev bragt til standsning, blev alle anholdt og fik foretaget en blodprøve. Derefter blev de afhørt, hvor efter de sigtede blev løsladt.

Standsninger af narkopåvirkede bilister i går af Skive Politi

Foruden de narkopåvirkede bilister stoppede politiet fire ulovlige knallerter i deres knallertaktion. Vagtchefen  oplyser, at den ulovlige knallert, der kunne køre langsomst, blev målt til en hastighed på 58 kilometer i timen, mens den hurtigste blev målt til 70 kilometer i timen.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.