Skive IK henter Thomas Dalgaard

33-årige Thomas Dalgaard skal i næste sæson spille for 1. Divisions-klubben Skive IK.

Skive IK har skrevet en etårig kontrakt med den rutinerede spiller Thomas Dalgaard.

Det fortæller klubbens sportschef, Rasmus Brandhof, til TV MIDTVEST.

Den 33-årige angriber har stået uden klub, siden han tidligere på sommeren brød med Vendsyssel FF, men i den kommende sæson skal han altså forsøge at score mål for Skive IK i 1. Division.

- Vi får en angriber fra øverste hylde. Han er garant for at score mange mål, for det har han altid gjort. Han skal have den rolle, han altid har haft, nemlig at være målsluger, siger Rasmus Brandhof.

Thomas Dalgaard træder ind på et Skive-hold med mange unge spillere, og sportschefen håber, at angriberen med sin rutine kan hjælpe hele truppen fremadrettet.

- Han er efterhånden en meget rutineret herre, som de unge spillere forhåbentligt kan læne sig op ad og lære en masse fra, siger Rasmus Brandhof.

Dalgaard har for nyligt prøvetrænet i Helsingør, men det bliver altså Skive, der i næste sæson igen får glæde af den lyshårede angriber.

Han startede nemlig sin professionelle karriere i netop Skive i 2004. Senere i karrieren drog han videre til Randers FC, tyrkiske Manisaspor, Viborg FF, hollandske SC Heerenveen, OB og SønderjyskE.

Tilbage i sæsonen 2004/05 blev Dalgaard topscorer i Danmarksserien med 25 mål i 26 kampe, og i efteråret 2005 scorede han i alt 17 mål i 15 kampe for Skive.