Skive-hold håber på OL-medalje til sommer

En ny sæson nærmer sig for cykelholdet Team ColoQuick, og drømmene for den nye sæson så småt begyndt at spire.

2019 var et godt år for Team ColoQuick. Cykelholdet fra Skive blev noteret for hele 41 sejre og endte i august med at løbe afsted med at vinde Danmarks største cykelløb PostNord Danmark Rundt med 22-årige Niklas Larsen.

quoteVi har valgt et hold, som jeg mener, kan gøre det rigtig godt. Det er en trup, som harmonerer godt, og vi glæder os faktisk bare til at komme igang.

Brian Petersen, Sportsdirektør, Team ColoQuick

Nu står holdet så over for en ny cykelsæson, og selvom både Niklas Larsen samt holdets sportsdirektør gennem de seneste fire år Christian Andersen nu er fortid, så er de store drømme for det lille hold stadig intakte. 

- Som minimum går vi efter de samme titler som i 2019. Det skulle vi gerne have, og så håber jeg, at vi kan få en medalje til olympiaden. Det ville være stort, siger holdets nye sportsdirektør Brian Petersen.

Team ColoQuick sluttede sidste års sæson af med at sende fem ryttere til det norske prokontinentalhold Uno-X Development Team. Der er derfor en helt del nye ansigter i truppen i år.

Holdet har en gennemsnitsalder på lige godt 20 år, men på trods af den unge alder, så er den nye sportsdirektør alligevel overbevist om, at holdet kan levere på et højt niveau i den kommende cykelsæson.

- Den her trup er meget moden. Vi har valgt et hold, som jeg mener, kan gøre det rigtig godt. Det er en trup, som harmonerer godt, og vi glæder os faktisk bare til at komme igang, siger Brian Pedersen.

Skive-holdet er i øjeblikket i gang med at forberede sig til den nye sæson. Det er forberedelser, der kulminerer med en træningslejr til cykelmekkaet Calpe i Spanien i perioden fra 9.-20. marts.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.