Skive fH-spillere: Vi fik ingen svar

Der er skarp kritik af bestyrelsen i Skive FH efter lukningen af dameholdet. Spillerne føler sig dårligt behandlet over en længere periode. Nu står flere frem med deres kritik.

- Vi er bare så mega kede af at se Skives damehold gå op i røg. Sådan siger den nu tidligere Skive fH-spiller, Olivera Jurisic i dag til TV MIDTVEST.

Der er skarp kritik af bestyrelsen i Skive FH efter lukningen af dameholdet. Damerne føler sig dårligt behandlet over en længere periode. Nu står flere frem med deres kritik.

- Det er helt i orden, at man vælger en side. Men så må der være gennemsigtighed, og det har vi spurgt til hele vejen igennem, og det synes vi ikke, der har været, lyder kritikken fra Nadia Lærke Jensen, nu tidligere spiller i Skive fH.

Bestyrelsesformand: Vi har ikke gjort det godt nok 

I følge bestyrelsen har det været nødvendigt at lukke dameholdet ned, fordi indtægterne fra sponsorerne ikke kunne dække både et dame - og et herrehold. Men spillerne føler sig urimeligt behandlede af klubbens bestyrelse.

- Vi har selv skullet tage kontakt til bestyrelsen og kalde dem ind til møde for at høre, hvad der skulle ske med dameholdet. Og vi har faktisk ikke fået noget svar, siger Olivera Jurisic, der nu er tidligere spiller i Skive fH.

- Jeg synes, vi har været ærlige overfor spillerne, men jeg må også notere mig, at når frustrationen er så massiv, som den er, så har vi helt tydeligt ikke gjort vores arbejde godt nok, siger bestyrelsesformand i Skive fH, Mogens Garder.

Cheftræner Ryan Zinglersen vil ikke kommentere på sagen og henviser til sin loyalitets-forpligtelse overfor klubben.

11 ud af 16 spillere i Skive fH har skrevet kontrakt med andre klubber både herhjemme og i udlandet.

Efter lukningen af dameholdet kritiserer folk omkring klubben ledelsen for manglende åbenhed.

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.