Skive Festival rykker en uge

En stor booking betyder, at festivalen rykker til anden uge i juni.

Traditionelt ligger Skive Festival den første weekend i juni, men sådan bliver det ikke i 2019.

I stedet bliver det den anden weekend, og det er der en særlig grund til.

- Først og fremmest vil vi gerne skrue lidt op for niveauet musikalsk, og i 2019 har et helt særligt musikalsk navn ønsket at spille Skive Festival, men har ikke kunnet få tournéen til at passe, så vejen kunne lægges forbi Skive første weekend i juni. Vi glæder os sindssygt meget til at kunne præsentere denne booking, men må desværre vente helt til december jævnfør kontrakten, udtaler bookingansvarlig Michael Eiskjær i en pressemeddelelse.

Udover den særlige booking, så har de også valgt den anden weekend i juni på grund af pinsen, da det betyder, at festivalgæsterne har fri dagen efter.

Festivalens PR-ansvarlige Charlotte Danefeld fortæller til TV MIDTVEST, at der ikke er tale om en permanent ændring.

Godt budget

Skive Festivals resultat fra 2018 er endnu ikke på plads, men Charlotte Danefeld fortæller, at det er gået rigtigt godt.

- Så tæt på festivalen kan vi ikke sige meget om resultatet, fordi der er mange ting, der først bliver gjort op i de næste måneder, men vi kan allerede se nu, at vi har det bedste resultatet i syv år, fortæller hun.

De forventer dermed, at 2018 bliver det første år med overskud siden 2009.

- Vi er selvfølgelig meget glade og fortrøstningsfulde, siger Charlotte Danefeld.

Kom med på Skive Festival 2018. For 26. gang er der musikfestival i Skive. Over 10.000 mennesker har indtaget Strandtangen for blandt andet at opleve Rasmus Seebach, Johnny Deluxe og Rocazino

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Kultur.