SIK: Målmand har brækket hånden

Det værst tænkelige er sket for Skive IK på målmandsposten. Deres eneste målmand har brækket hånden til træning.

Skive er i problemer på målmandsposten, efter at Daniel Krog i går brækkede hånden ved træning. En ny keeper skal findes inden søndagens kamp mod Brønshøj. Det skriver bold.dk.

En pause på op mod otte uger venter, så træner Jakob Michelsen er nu gået på keeperjagt.

- Daniel Krog er en rigtig dygtig keeper, som har gjort det godt for os, så det er et stort slag at han nu må sidde ude i en længere periode. Det giver os problemer, da vi ikke har en reel reservekeeper i truppen, siger Michelsen til bold.dk.

Skive havde i foråret amerikanske Tunde Ogunbiyi som reservekeeper, men han er i sommerpausen skiftet til Næstved. I stedet har man haft klubbens U17-træner, Daniel Nors, som backup for Daniel Krog.

- Man kan sige at det er heldigt, at det skete tre dage før transfervinduet lukkede, og ikke tre dage efter. Det gør, at vi kun håber vi kan finde en ny målmand allerede inden vores kamp mod Brønshøj på søndag.

Daniel Nors har en fortid som førstekeeper i Skive, men hans storhedstid ligger nogle år tilbage.

- Jeg fornærmer nok ikke Daniel Nors, hvis jeg siger, at han ikke er helt så smidig længere, ligesom han nok også er et par kilogram tungere. Så vi håber at kunne finde en ny målmand, der allerede kan være med ved træningen i morgen, siger Michelsen til bold.dk.

Skive Ik ligger lige nu nummer 5. i Nordicbet-ligaen.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.