Sexkrænker slår til igen

En 25-årig sexkrænker fra Skive har igen slået til.

En ung mand fra Skive har igen spillet rollen som læge for at kunne foretage nærgående og krænkende studier af kvinder. Nu er han blevet afsløret på Malta, hvor en domstol har idømt ham en betinget dom, skriver Malta Today.

Manden har i forvejen en dom for over 30 tilfælde af blufærdighedskrænkelser af piger i Skive, Holstebro og Herning. I flere tilfælde har han udgivet sig for at arbejde for et energidrikfirma. Han har blandt andet tilbudt pigerne her job som eventpiger i bytte for en lægeundersøgelse, hvor han selv var lægen.

Sidste år blev den 25-årige mand udvist af Norge, efter at han have krænket fleres blufærdighed. I Norge udgav han sig for at være læge og fik en kvinde til at klæde sig af, hvorefter han undersøgte hende med et stetoskop.

Desuden sendte han via Facebook lumre beskeder til teenagepiger, som blev lokket med ansættelse hos selskabet Monster, der sælger energidrik.

På Malta har han tilsyneladende gentaget sig selv, fremgår det af det lokale medies referat fra et retsmøde. Den 25-årige skal have fortalt tre unge kvinder, at han behøvede deres hjælp i forbindelse med etableringen af en webside for et firma ved navn Lifeguard Academy. Men en medicinsk undersøgelse forinden var nødvendig. Denne kunne han heldigvis selv udføre, da han var uddannet læge.

To gange lykkedes det ham at bruge et lokale på et hospital, hvor kvinderne dukkede op til det aftalte tidspunkt, som var efter klokken 18. Her blev blandt andet deres bryster undersøgt. Desuden udstedte han en falsk lægerapport på basis af papirer stjålet fra hospitalet.

Men da han anbefalede kvinderne at finde en ven, som kunne give dem massage hver dag, blev de mistænksomme. Ifølge Malta Today har den 25-årige tilstået blufærdighedskrænkelse, fået en betinget dom samt betalt en bøde. Som følge af affæren forlanger en lokal politiker, at der strammes på sikkerheden på hospitalet, som den 25-årige brugte.

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.