Schlagerfestival er aflyst

Danmarks første tredages schlagerfestival må strække våben. Festivallen er aflyst på grund af dårligt billetsalg.

Der bliver ikke afholdt schlagerfestival i Sundsøre i år. Sundsøre Kultur & Musikarena skriver i en pressemeddelelse, at billetsalget har været alt for dårligt, og der ikke er råd til at betale de bookede kunstnere. Festivallen krævede et billetsalg på 2000 stk., men det er kun lykkedes at sælge 800.

- Interessen for vores festival har ellers været stor, når vi ser på besøgstallet på vores website. Over 25.000 unikke besøgende siden 1. dec. 2014, har der været forbi, men der har været et eller andet som har gjort, at man ikke ønskede at købe en billet til 800 kr. for tre dages musik, skriver foreningen i pressemeddelsen.

Giver ikke penge tilbage

Billetter til festivalen der er købt gennem festivallens egen hjemmeside bliver ikke tilbagebetalt. Ifølge Sundsøre Kultur & Musikarena skal kunstnerne have 50 procent af deres gage, uanset om festivallen bliver afholdt eller ej. Derfor er der ikke råd til at refundere billetten, der til gengæld gælder næste år, skulle der blive afholdt festival.

- Vi er så kede af, at vi ikke har kunne finde den nødvendige opbakning omkring vores festival, og sidder i dag tilbage med blødende hjerter og tænker: hvor gik det galt og hvorfor?, skriver foreningen.

Billetter der er købt gennem hjemmesiden www.billet.dk har dog mulighed for refundering.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Kultur.