Scantruck har 40-doblet antallet af medarbejdere

Hos Scantruck i Skive er det kun gået fremad, siden virksomheden for 21 år siden solgte sin første entreprenørmaskine.

I begyndelsen var der kun fire mand ansat. I dag arbejder 160 medarbejdere hos Scantruck fra Skive. De sælger, servicerer og restaurerer entreprenørmaskiner – og de gør det med stor succes.

I 2016 omsatte virksomheden for 745 millioner kroner, og det er da også en ganske tilfreds direktør, der har inviteret TV MIDTVEST-programmet ’Fast Arbejde’ indenfor:

På værkstedet hos Scantruck er det ikke helt ligegyldigt, om man arbejder på gult eller rødt hold.

- Der kommer nye folk til, og der sker noget hele tiden. Vi tjener lidt penge hvert år, og så er det jo sjovt at være med. Det er en skæg rejse, jeg har været med på, forklarer Bo Sundroos. 

Scantruck er i dag Danmarks største leverandør af entreprenørmaskiner.

Virksomheden solgte sidste år hele 1.600 maskiner, den har 20.000 forskellige reservedele på lager og åbnede i 2011 et brugtcenter for de maskiner, der kommer i bytte, når nye maskiner forlader forhandleren.

Årets bedste læreplads

Scantruck har løbende en håndfuld lærlinge under uddannelse i hovedafdelingen i Skive. Og det er netop en af dem, der sidste år nominerede virksomheden til årets bedste læreplads.

- Jeg skrev, at jeg var glad for miljøet. Gode kollegaer, fantastiske arbejdstider og gode chefer. Godt miljø. Det var et af hovedkriterierne, fortæller Thomas Trærup, der dengang var i lære, men i dag er færdiguddannet mekaniker hos Scantruck.

Leverandøren af entreprenørmaskiner endte med at blive kåret som årets læreplads af Erhvervsskolerne Aars, der er eneste erhvervsuddannelse i Danmark, der uddanner entreprenør- og landbrugsmaskinemekanikere.

Du kan se meget mere om Scantruck i ’Fast Arbejde’ kl. 19:30 – eller efterfølgende her på siden.