Sådan ender pokalbraget i Skive

I aften tørner Skive IK fra 1. division sammen med Brøndby IF i pokalturneringens kvartfinale - og det ender med en Skive-sejr, spår klubbens egne folk.

Skive IK's historie er mere end 100 år lang, men pokalkampen i aften bliver alligevel den største kamp i klubbens historie. Og skal man tro folkene omkring klubben, så bliver det til en sejr til Skive i kampen, hvor der er kickoff klokken 18:30. 

- Det kan ikke undgå at blive spændende, og jeg ved, Skive kan komme til at gøre ondt på dem på nogle omstillinger, så vi satser på, vi rammer dagen i dag, siger Anders "Jungle" Nielsen, som er formand for fanklubben Skive Sharks. 

Klubben ligger nummer 11 i 1. division, mens Brøndby indtager Superligaens femteplads. Men Skive kommer med en sejr over Superligaholdet Viborg i sportstasken, når de to hold tørner sammen.

- Jeg tror på, at det kan lade sig gøre at lave et lille mirakel. Brøndby kommer selvfølgelig som det helt store trækplaster, men Skive er også et godt hjemmehold, så jeg tror på det, siger Anders "Jungle" Nielsen. 

Klubben forventer mange tilskuere til kampen, fordi Brøndby traditionelt har mange tilhængere - også i Skive. 

- Bare i fanklubben er vi jo en hel del, der har været Brøndby-fans som børn - nogle er stadig erklærede Brøndby-fans - og vi har håbet på at trække dem i 10 år, og nu skete det så endelig, jubler formanden. 

Forskellen på de to klubbers størrelse står også spejlet i billetsalget til kampen. Det er nemlig uvist, hvor mange tilskuere der dukker op - organisationen omkring Skive er slet ikke gearet til at sælge billetter i forsalg, så alle tilskuere køber billet i døren i aften.

Klubben garanterer dog, at der er plads til alle og forventer selv over 3000 mennesker. Hør flere bud på et slutresultat i artikelvideoen. 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.