Politiet rydder skunk-laboratorium i Krejbjerg

Ved en ransagning har lokalpolitiet i Skive afsløret et skunklaboratorium og beslaglagt 40 skunkplanter.

Beredskabsstyrelsen, Energi Midt og Midt- og Vestjyllands Politi undersøger lige nu en adresse i Krejbjerg efter en afsløring af et skunklaboratorium i nat.  

- Der er så meget udstyr, at vi har bestilt en lastbil til at få det kørt væk, Lars Mikkelsen fra Skive Lokalpoliti til TV Midtvest.

En 39-årig mand har fået flere sigtelser på halsen, efter han i nat klokken 02.40 blev standset i sin bil i Højslev nær Skive. Han var påvirket af amfetamin, og i bilen fandt politiet også 2,1 gram MDMA. Desuden viser det sig, at manden hverken har kørekort eller en forsikring på bilen. 

Det vækker politiets nysgerrighed for, om manden muligvis har flere lovovertrædelser i posen. Derfor bliver manden fulgt hjem på sin adresse af politiet, der begynder en ransagning af den 39-åriges hjem.

- Der lugter forfærdeligt af hash derude, og så kommer der en lyskilde ud under væggen, siger Lars Mikkelsen til TV Midtvest.

Væggen, hvor der kommer lys ud under, viser sig at være falsk. Og bag den gemmer sig et skunklaboratorium og 40 skunkplanter.

- Han har virkelig meget udstyr til skunkproduktion. Og han har i hvert fald ikke gang i det hele endnu, siger Lars Mikkelsen. 

Her til formiddag er både politi, beredskabsstyrelse og Energi Midt ude på adressen. Energi Midt skal undersøge, om der er foregået noget ulovligt med elværket. Skunk produktion kræver nemlig en stor mængde strøm til varme og lys. 

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.