Politiet øger patruljering ved moske i Skive

Efter flere episoder, hvor der er sat klistermærker op med højreekstremistiske budskaber på moske i Skive, intensiveres overvågningen af moskeen.

Flere gange er der blevet sat klistermærker op med truende budskaber på moskeen i Skive. Første gang, det skete, var natten mellem den 15. og den 16. november 2015 umiddelbart efter den seneste terror-bølge mod Paris. 

Det er sket flere gange siden - seneste 26. januar. Klistermærker var af ukendte personer sat fast på Det Islamiske Hus i Skive.

De fleste klistermærker, som også har fundet vej til andre bygninger i byen, er tilsyneladende sat op af den højreekstremistiske gruppe Danmarks Nationale Front, da det er deres budskaber, der præger klistermærkerne.

- Vi ser med alvor på sagen og har øget patruljeringen i området, siger Niels Peter Olesen fra Midt- og Vestjyllands Politi i Skive og fortsætter:

- Vi har en person i kikkerten, som skal afhøres i sagen. Om det giver bonus, kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt, siger Niels Peter Olesen til TV MIDTVEST.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.