Politiet: Det er ikke Emilie på billedet

Politiet i Skive har fået 12 henvendelser om den forsvundne Emilie Meng - deres kolleger på Sjælland kan dog ikke genkende hende på billede fra Skive.

Den unge kvinde, der søndag aften blev fotograferet på Havnevej i Skive, er formentlig ikke den forsvundne Emilie Meng fra Korsør.

Sådan lyder vurderingen nu fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Jeg har set billedet, som vi har fået fra vores kolleger i Jylland. Jeg mener ikke, at der er tale om Emilie Meng, siger efterforskningsleder Marianne Roed til TV Øst.

Den person, der tog billedet, mente ellers, at den unge kvinde lignede Emilie meget, og oplysningen fik Midt- og Vestjyllands Politi til at søge med hunde i området - uden held.

Politiet har desuden bedt Arriva sikre overvågningsbilleder fra banegården i Skive, og dem skal lokalpolitiet i Skive nu se igennem. 

Efter omtalen af søndagens eftersøgning har politiet fået flere uafhængige anmeldelser fra personer, der mener, at de har set Emilie i Skive og andre steder i det jyske.

- I morges var vi oppe på 12 henvendelser. Nogle af dem peger i samme retning, og dem kigger vi nu nærmere på, siger Christian Toftemark fra lokalpolitiet i Skive. 

Den 18-årige Emilie Meng har været forsvundet siden den 10. juni, da hun forlod banegården i Korsør.