Politiet advarer om vanvidsbilist i Skive

En ung mand har gentagne gange sat andre i fare i trafikken i Skive. Nu advarer politiet bilisterne.

Bilister i og omkring Skive skal være ekstra opmærksomme, hvis de ser en hvid BMW 335. Sådan lyder meldingen fra Skive lokalpoliti. 

- Det er vigtigt for mig, at der bringes en advarsel omkring denne bilist, fordi han kører så vanvittigt. Folk skal simpelthen være ekstra opmærksomme. Vi arbejder selvfølgelig på at få bragt det her til ophør, men det kræver, at vi med selvsyn konstaterer hans overtrædelser.

Det forklarer politiassistent Niels Bach til TV MIDTVEST.

Tip fra borgere

Politiet blev første gang opmærksom på bilisten, da en mand tirsdag ringede til politiet og anmeldte føreren af den hvide BMW. 

- Borgeren fortalte, at han var blevet overhalet af en hvid BMW i meget højt fart inde midt i byen. Han beskrev det som fuldstændig vanvittigt og kunne i øvrigt fortælle, at bilen nu var blevet smidt på et helleanlæg ved Føtex, mens den unge mand handlede, lyder det fra Niels Bach.

Politiet fandt efterfølgende den unge mand og gav ham en bøde for ikke at køre med sele, men de blev senere kontaktet af yderligere to bekymrede borgere: 

- De har set, at Skive Folkeblad har skrevet om den vanvittige kørsel. De har også begge oplevet bilisten. Den ene fortalte, at han er blevet overhalet med mere end 100 km/t, hvor man måtte køre 50, forklarer politiassistenten.

Den unge bilist er af en af Niels Bachs kollegaer blevet spottet på Hobrovej nord for Virksunddæmningen med omkring 200 km/t, hvor han overhalede ved dobbeltoptrukket spærreflade.
Bilister i området omkring Skive skal altså være ekstra opmærksomme, hvis de ser en hvid BMW 335.