Politiaktion på skole: Fandt 78 gram hash

Teknisk skole i Skive gik selv til politiet med mistanke om hashsalg.

Lokalpolitiet i Skive gjorde torsdag et bekymrende fund på en af byens ungdomsuddannelser.

Under en større narkokontrol fandt politiets narkohunde 78 gram hash på Skive Tekniske Skole. De euforiserende stoffer blev fundet i et omklædningsrum, hvor de var gemt over en loftsplade.

- Det er bekymrende, når den slags rykker ind på skolerne. Vi har et godt samarbejde med de lokale ungdomsuddannelser og gør et stort arbejde for at undervise de unge mennesker. Derfor er vi heller ikke særlig trygge ved det her, siger politikommissær Niels Peter Olesen til tvmidtvest.dk

Direktør på Skive Tekniske Skole, Ann K. Østergaard, oplyser, at det var skolen selv, der havde en mistanke om, at der blev solgt hash på skolen og derfor kontaktede politiet.

De 78 gram hash er nu beslagtlagt, men politiet ved ikke, hvem der havde placeret stoffet i omklædningsrummet.

Mistanke om hashring

Udover teknisk skole lagde politiet også vejen forbi fem adresser i Skive midtby.

- Det har været for let at få fat i hash i Skive, og samtidig har vi lagt mærke til fem personer, som går igen i flere sager. Noget kunne tyde på, at de udgør en slags hashring, og derfor slog vi til på de fem adresser præcis klokken 16, siger Niels Peter Olesen.

Der blev mindre mængder hash på fire adresser - og det femte sted snusede narkohundene sig frem til 2,3 kilo hash og 4,3 kilo skunk.

En 22-årig kvinde og en 37-årig mand blev anholdt, og de blev fredag begge fremstillet i et grundlovsforhør. Manden erkendte sig skyldig og fik en straksdom på seks måneders ubetinget fængsel. Han blev løsladt til senere afsoning. Kvinden blev løsladt efter grundlovsforhøret, men er stadig sigtet.

To anholdt i Herning

Også lokalpolitiet i Herning har været på narkojagt. Efter et tip anholdt politiet to mænd på 21 og 29 år på en adresse i Herningområdet. De to mænd sigtes for narko salg, men ellers ønsker politiet ikke at komme med oplysninger i sagen. Det skyldes, at de to mænd fredag bliver fremstillet i et grundlovsforhør, hvor anklageren vil bede om at få dørene lukket.

 

 

De 78 gram hash blev fundet på dette toilet i et omklædningsrum:

301112_Toilethash_0.jpg