Oprykningsdrama: Rødovre i tænkeboks

Skives håndboldkvinder mister med stor sandsynlighed to point - hvis Rødovre ikke vælger at opgive protesten fra søndagens oprykningsdrama.

Håndboldkvinderne fra Skive FH står efter alt at dømme til at miste de to point, de søndag vandt i en stensikker sejr over Rødovre - med mindre københavnerne dropper den protest, de nedlagde under kampen.

Sejren betød, at Skive sikrede sig oprykning til håndboldligaen, men Rødovre nedlagde protest med den begrundelse, at Skive havde brugt en ulovlig spiller - og den slags forseelser plejer at blive straffet med pointtab.

Dansk Håndboldforbunds leder af klub- og elitesektionen, Frank Smith, vil ikke udtale sig om den konkrete sag, men siger, at der har været flere tidligere eksempler på hold, der bliver dømt som tabere efter brug af en ulovlig spiller.

Rødovre: Vi har ikke besluttet os

Skive kan dermed kun håbe på, at Rødovre vælger at trække protesten tilbage. For at sagen kan  behandles i håndboldforbundets disciplinærudvalg, skal Rødovre også sende en skriftlig klage til forbundet.

Rødovres formand Michael Eriksen siger til TV/MIDT-VEST, at klubben endnu ikke har besluttet, om den vil forfølge protesten. Den beslutning træffer klubben formentlig i dag mandag eller tirsdag. 

Skive vandt søndagens kamp 33-16.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.