Oprykkere forstærker sig

Talent vender tilbage til Skive FH - og der er flere forstærkninger på vej, lover direktøren.

Oprykkerne fra Skive fH er godt i gang med at forberede sig på den nye tilværelse i kvindernes håndboldliga.

Skibonitterne har skrevet en 1-årig kontrakt med den hårdtskydende venstre back Line Haugsted, der vender tilbage til barndomsklubben efter et ophold i FC Midtjylland, hvor hun var med til at vinde DM-guld med U18-holdet.

Skive sikrede sig direkte oprykning til håndboldligaen ved at vinde 1. division, og klubbens direktør Bo Tranberg fortæller, at Line Haugsted ikke bliver det eneste nye ansigt i truppen til den nye sæson.

- Der vil komme flere forstærkninger, og det er også nødvendigt, hvis vi skal klare os i ligaen. Det kræver en bredere trup, og hvis det kan lade sig gøre, vil vi også gerne have spillere med ligaerfaring. Men det er et svært marked, og det er begrænset hvor mange penge vi har at gøre med, siger Bo Tranberg.

- Det bliver hårdt og spændende

18-årige Line Haugsted glæder sig til at komme tilbage til barndomsklubben, hvor hun i forvejen kender mange af spillerne på U18-holdet og førsteholdet.

- Selv om jeg fortsat har ét år tilbage som U18-spiller, glæder jeg mig meget til at blive en del af ligaholdet. Det bliver hårdt, men også sjovt og meget udfordrende, siger hun.