Oprejsning til Skive IK

Med en sejr i dag hjemme over Brabrand fik Skive oprejsning efter en afklapsning i Vejle og et nederlag i pokalturneringen. Se reaktioner her.

På hjemmebane i dag vandt Skive 2-0 over Brabrand, og det var med fem nye spillere på holdkortet.

Den ene af de fem nye blev også første målscorer efter 20 minutter, da Morten Skov lagde en lang bold til Mikkel Buur, som sendte bolden bag Brabrand-keeperen.

I anden halvleg pressede Skive på for endnu en scoring. Den kom med ca. et kvarter tilbage, da Michael Jacobsen startede en kontra og førte den helt til ende.

Kampfakta:

Skive-Brabrand 2-0 (1-0).1-0 Mikkel Buur Simonsen (20. minut). 2-0 Michael Jacobsen (75. minut).Udvisning: Sigmundur Kristjansson, Brabrand (42.)Tilskuere: 783.

Her reaktioner på kampen fra træner Michael Hansen og målscorer Mikke Buur Simonsen: