Opdateret: Mand løsladt i brandsag fra Skive

En mand blev mandag eftermiddag anholdt efter en omfattende brand i et lejlighedskompleks i Skive. Tirsdag måtte politiet løslade ham igen.

Den 45-årige mand, der mandag blev anholdt i forbindelse med en voldsom brand på Brårupvej 30 i Skive, er blevet løsladt igen.

- Beviserne har ikke været stærke nok, men vi opretholder sigtelsen og arbejder videre med sagen, siger Lars Mikkelsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

- Han er sigtet for overtrædelse af de tunge paragraffer i straffeloven, sagde Lars Mikkelsen tidligere tirsdag uden at kunne røbe mere.

Kl. 8.02 indløb der mandag morgen via 112 en melding om brand i et lejlighedskompleks på Brårupvej i Skive.

Branden opstod i en lejlighed i stueetagen og var så voldsom, at den havde bredt sig op gennem loftet til en lejlighed ovenover.

- Lejligheden i stueetagen udbrændte, og flere lejligheder på 1. sal er sodskadede, fortæller Lars Mikkelsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Efter endt undersøgelse på sygehuset anholdt politiet den 45-årige beboer fra lejligheden, hvor branden var opstået. Det skete mandag kl. 15.25.

Ingen kom til skade ved den kraftige brand, men seks lejere er nu genhuset ude i byen, da de p.t. ikke kan bo i lejlighedskomplekset på grund af brandens skader.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.