Offer i mishandlingssag: Jeg rystede meget, da gerningsmanden kom ind

Fem personer er i dag blevet dømt i en sag, hvor en ung kvinde har været indespærret og mishandlet.

Hun var undernæret, fyldt med blå mærker og havde i alt 34 læsioner på kroppen, da politiet fandt hende i marts sidste år.

I halvandet år havde hun hver eneste dag været udsat for vold og trusler, mens hun var fanget i en lejlighed i Højslev øst for Skive, hvor hendes tidligere partner også nægtede hende adgang til mad og drikke.

I dag kan kvinden, Christina Jensen, så ånde lettet op, efter der er faldet dom i sagen. I alt fem personer er blevet kendt skyldige, herunder hendes tidligere partner, der er dømt forvaring.

- Jeg er glad. Jeg er rigtigt lettet. Jeg har sådan en vinderfølelse af ”yay jeg vandt”. Jeg er meget godt tilfreds, jubler hun.

Dommene

Hård proces

Christina Jensen fortæller, at hun ikke håber, at hendes tidligere kæreste anker sin dom. Hun ønsker nemlig ikke at skulle gå igennem hele processen igen.

- Da jeg vidnede, så var det selvfølgelig meget hårdt, og jeg var tæt på at begynde at græde flere gange, men jeg gjorde det ikke. Det var jeg også, da dommen skulle afsiges, men der gjorde jeg det heller ikke. Nu er jeg bare godt tilfreds og glad, forklarer hun.

Hun var også meget nervøs for at se sin gerningsmand igen.

- Jeg rystede rigtigt meget, da han kom ind, så der kiggede jeg ind på muren. Men han kiggede ikke på mig undervejs, siger hun.

Hun er dog optimistisk for fremtiden og er lettet over, at både hende og et andet offer i sagen får erstatning.

Sagen kort