Ny bestyrelse redder ligaklub

Fem erhvervsfolk valgt ind i bestyrelsen for Skive FH.

Håndboldklubben Skive FH har fået en ny bestyrelse, efter at hele den tidligere bestyrelse trak sig på en dramatisk generalforsamling i september.

På en ekstraordinær generalforsamling onsdag sagde fem erhvervsmænd ja til at gå ind i bestyrelsen, og de skal nu forsøge at få skik på økonomien og organisationen i klubben, der pludselig har fået ligastatus efter at herreholdet overraskende rykkede op fra 1. division.

- Vi gik fra at være en klub med foreningsledelse til pludselig at blive ligaklub, uden at organisationen blev tilpasset. Man kan sige, at vi blev overhalet af virkeligheden, og nu skal vi så køre tingene mere som en forretning. Men det er vigtigt at understrege, at det ikke må gå ud over klubben og ungdomsarbejdet, siger den nye formand Mogens Garder.

Stort uudnyttet potentiale

Udover Mogens Garder, der er direktør hos DEIF, blev Poul Jensen, Stefan Martens, Søren Axelsen og Claus Brandhof valgt til bestyrelsen.

- Vi sidder med en fornemmelse af, at der er et stort uudnyttet potentiale for klubben, og jeg tror helt sikkert, at der er flere sponsorkroner at hente, siger Mogens Garder.

Udover et hold i herrernes håndboldliga har Skive FH også et tophold i kvindernes 1. division.