Nikkede skalle og slog ansatte – kvinde ville ikke betale for sine varer

En 25-årig kvinde fra Skive gjorde sig til røver for 200 kroner, da hun nikkede kassedamen en skalle og slog en anden Fakta-ansat i ansigtet.

En 25-årig kvinde gik langt for at slippe af sted med stjålne varer til en samlet værdi af omkring 205 kroner.

Da hun mandag formiddag passerede kassen hos Fakta på Asylgade i Skive, bemærkede personalet, at hun havde varer med, som hun ikke havde betalt for.

Personalet tilbageholdt kvinden og konfronterede hende med tyveriet, men hun forsøgte alligevel at forlade butikken med de stjålne varer.

- Hun nikkede den kvindelige kassemedarbejder en skalle i ansigtet og slog en anden kvindelig medarbejder to gange i ansigtet, siger Niels Bach, politikommissær hos lokalpolitiet i Skive.

Det lykkedes dog personalet at tilbage kvinden. Kort tid efter ankom politiet og anholdt kvinden kl. 10.34 – omkring en halv time efter røveriet fandt sted.

- Vi tog kvinden med på politigården og afhørte hende. Her erkendte hun røveriet og er nu sigtet for det, siger politikommissæren.

Anklagemyndigheden vurderede, at kvinden ikke skulle fremstilles i grundlovsforhør, så hun blev løsladt tre timer efter røveriet. Hun kan dog se frem til et retsligt efterspil.