Naboer til anholdt bande føler sig endelig trygge igen

Borgere i Skive føler sig endelig trygge igen efter en stor politiaktion. Politiet slog i formiddags til imod den såkaldte Porsche-bande, der har terroriseret Skive gennem længere tid.

Camilla Jensen arbejder og bor tæt på en af de adresse, der i dag blev ransaget i en stor politiaktion. Hun føler sig endelig tryg i byen igen. Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

Borgere i Skive beskriver Porsche-banden som højlydte og hensynsløse. Derfor er bandens naboer glade for, at politiet nu har anholdt otte af dem i en stor aktion i dag.

- Det er på tide. Jeg synes, at det er godt, der endelig bliver gjort noget, så man måske kan begynde at være tryg i Skive igen, fortæller Camilla Jensen, der bor og arbejder tæt på gruppens bolig i Skive.

Det er længere tids ballade og mistanke om handel med blandt andet kokain, der gør, at lokalpolitiet i Viborg og Skive i samarbejde med Midt- og Vestjyllands Politi her til formiddag anholdte otte personer i en stor politiaktion.

02:46 Luk video

Læs også Politiet måtte trække sig: Nu kræver Pape en redegørelse

- Man ved ikke, hvad de kan finde på

Indtil i formiddags har Camilla Jensen fra Skive ikke været tryg ved Porsche-banden, som hun også har mødt flere gange i den butik, hvor hun arbejder.

- Jeg synes, at det kan være utrygt. Det er utrygt at rende rundt, for man ved ikke, hvad de kan finde på, fortæller hun.

Porsche-banden har fået sit navn, fordi de er blevet set køre hensynsløst rundt i leasede Porsche-biler.

- De kører ufatteligt stærkt. De samles tit, og når de samles, så er der altid ballade næsten, siger Camilla Pedersen.

Den opfattelse bakkes op af en anden nabo til banden. 

- Der har været en masse ballade med nogen, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. De tager ikke hensyn, når de kører rundt, og de puster sig op, fortæller Kristian, der kun ønsker at stå frem med sit fornavn.

02:18

TV MIDTVEST har tidligere talt med Midt- og Vestjyllands Politi, der var på sporet af banden.

Luk video

Han fortæller, at han selv forsøger at undgå banden, men at han har mødt mange andre borgere, der er ræd for dem, fordi gruppen terroriserer byen.

- De er meget højrøstede og larmende, og de vil gerne styre det hele, hvis de kunne få lov til det, siger Camilla Pedersen fra Skive.

Efter formiddagens politiaktion er otte mænd i alderen 21 til 42 år blevet anholdt. Seks af dem er sigtet for handel med kokain.