Muligt sagsanlæg mod Salling Bank

En af Skive Festivals største kreditorer, Godik fra Brovst, truer nu med et sagsanlæg mod Salling Bank. Ejer Kim Godiksen, mener at have en million kroner til gode efter sidste års festival.

Salling Bank risikerer nu et sagsanlæg fra toiletvogns-leverandøren Godik. Virksomheden leverede toiletvogne til sidste års Skive Festival, og havde ifølge ejeren en million kroner til gode, da festivalen kom i økonomiske problemer. Det er de penge, som Kim Godiksen mener, at Salling Bank uretmæssigt har taget.

- Som jeg har forstået det, havde man en kassekredit på fem millioner kroner, som blev nulstillet mandag morgen uden festivalens viden, siger Kim Godiksen til P4 Midt & Vest.

En million kontant

Kim Godiksen havde faktisk muligheden for at få pengene. Men det var midt under festivalen, og han skulle have dem kontant.

- Jeg var blevet bedt om bare at gå op på kontoret og hæve dem. Men det med at gå rundt med en million i lommen en hel weekend på Skive Festival, det gør man jo ikke, siger Kim Godiksen. 

Salling Banks direktør imødeser et sagsanlæg med sindsro. Det siger bankens direktør, Peter Vinther Christensen til P4 Midt & Vest.  Direktøren ønsker ikke at kommentere sagen yderligere.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.