Mor og sønner sælger brætspil til spiludvikler

Selv med den helt rigtige idé kan det være svært at være selvstændig. Derfor sælger familien bag 'Skæg og skøre briller' nu deres spil videre.

Sammen med sønnerne opfandt Annemette Lindemann i 2015 et brætspil, der kan give hele familien sved på panden og smil på læben. 

Men nu må familien fra Balling sande, at det er svært at få gang i brætspilssalget, når man bare er en helt almindelig familie: 

- Som et ukendt firma med kun et spil på markedet er det næsten umuligt. Når man skal overbevise en forhandler om, at man har opfundet verdens sjoveste spil, så kan man godt høre, at de tænker 'ja ja, det er der altså også andre, der har forsøgt at bilde os ind', forklarer Annemette Lindemann.

I 2016 vandt spillet titlen som årets selskabsspil, og familien har da også fået solgt et par tusind eksemplarer.

Annemette Lindemann og hendes sønner har nu overdraget deres spil til en professionel spiludvikler.

Men nu skal der altså professionelle kræfter til at få skruet salget i vejret. Familien har overdraget spillet til de professionelle spiludviklere fra Game Inventiors. 

- Vi agerer i den verden i forvejen, så for os er det lettere, end det er for Annemette. Vi har nogle faste kunder, som vi kan gå ud og præsentere produktet for, forklarer Martin Vinther Olesen, der er administrerende direktør i den fynske virksomhed.

Men spillet er ikke helt ude for familien fra Balling. De får nemlig såkaldte royalties, hver gang der bliver solgt et spil.