Mand spiste af nabobordenes tallerkener og skred fra taxaregning

Lokalpolitiet i Skive havde flere uheldige møder mandag aften med den samme mand, som snød sig til både kost og transport i løbet af aftenen.

Det er ikke alle, der holder afstand i disse tider. Det fik gæsterne at mærke på Roslev Vandrehjem mandag aften, da en sær situation opstod.

Gæsterne var midt i aftensmaden, da en 31-årig mand begyndte at spise mad fra de andres borde.

- Da de forholder ham til det, bliver han aggressiv og ubehagelig. Klokken 20.04 fik vi en anmeldelse, og vi sender en patrulje til stedet og bortviser den stærkt uønskede gæst, siger Niels Bach, der er politiassistent hos Skive Politi.

quoteEn taxa ringer til os og fortæller, at han har haft en kunde, der er gået uden at betale regningen på 383 kroner.

Niels Bach, politiassistent, Lokalpolitiet i Skive

Men aftenen var ikke udtømt for møder mellem manden og politiet. For allerede klokken 22.20 modtog politiet endnu en anmeldelse om en aggressiv mand.

- En taxa ringer til os og fortæller, at han har haft en kunde, der er gået uden at betale regningen på 383 kroner. Det viser sig at være den samme herre fra vandrehjemmet, siger Niels Bach til TV MIDTVEST.

Manden bliver fundet på banegården, hvor han venter på et tog mod Aarhus. Han er sigtet for bortfjernelse uden at betale og får derfor tilsendt et bødeforlæg.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.