Mand bed dørmand bag øret på natklub i Skive

Natten til søndag blev en mand anholdt på Zwei Grosse Bier Bar i Skive for at udøve vold på en dørmand og for at fornærme politiet.

En 31-årig mand fra Højbjerg ved Aarhus blev lørdag nat anholdt og sigtet for vold, fornærmelse af polititjenestemænd og for brud på retsplejeloven. 

Søndag morgen kl. 03.55 modtog Skive Politi en anmeldelse om en voldelig og aggressiv gæst på natklubben Zwei Grosse Bier Bar. Da politiet kom frem, mødte de en meget aggressiv diskoteksgæst. 

- Han var helt rundt på gulvet, fortæller Niels Bach, der er politiassistent hos Skive Politi. 

Patruljen fik at vide, at de har haft problemer med gæsten i løbet af natten, da han havde provokeret de andre gæster og opført sig aggressivt. Da en dørmand konfronterede ham, valgte den 31-årige mand at gribe fat i dørmanden, bide ham bag højre øre, tage halsgreb på ham og kradse dørmanden i ansigtet. Det fik dem til at tilkalde politiet. 

Patruljen prøvede at få manden til at oplyse sit navn og adresse, hvilket han dog nægtede. Det er et brud på retsplejeloven. Herefter så manden sig sur på politiet. 

- Han kaldte den kvindelige betjent for en 'fucking kælling' og resten af patruljen for 'fucking fascister', siger Niels Bach til TV MIDTVEST. 

Derfor blev han også sigtet for fornærmelig tiltale imod polititjenestemænd, udover sin voldssigtelse og brud på retsplejeloven. 

Politiet sendte ham til Holstebro arrest for at sove rusen ud. Politiet vurderede, at han ikke var egnet til afhøring. 

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.