Luksuriøs biograf åbner: Uovertruffent billede, bløde velourstole og masser af film

Cinema4 i Skive kan give biografelskere en endnu større oplevelse. Det skyldes, at en specialdesignet biograf nu står klar.

Nu kan film- og biografelskere nyde deres popcorn og en god film i luksuriøse omgivelser.

Cinema4 i KulturCenter Skive kan efter mange måneders arbejde præsentere dets gæster for en tur i biografen, der er ud over det sædvanlige. 

Direktøren for KulturCenter Skive glæder sig til at åbne dørene til at byde gæsterne indenfor.

- Vi har i de seneste måneder, mens byggeriet tog form, glædet os afsindigt meget til at indvie vores nye sal. Den er luksuriøst indrettet med små borde og lamper, uovertruffent billede og lyd samt behagelige grønne luksus velourstole, siger Knud Bjerre i en pressemeddelelse.

Biografen i Skive har investeret otte millioner kroner i en ekstra sal, hvor der skal være fokus på luksuriøs indretning, flere film og events.

Flere film og færre stole

Den nye sal skal primært bruges til at vise film i mange genrer. Det betyder også, at de film, der ellers kun ville blive vist i storbyerne, også kan ses på det store, hvide lærred i Skive.

Formålet med den ekstra biografsal er at vise besøgende film, som de nødvendigvis ikke havde set. Gæsterne vil blandt andet blive præsenteret for både europæiske film, verdensfilm, amerikanske indiefilm og kunstfilm. 

Udover de mange film, fortæller direktøren også i pressemeddelelsen, at de har flere oplevelser i ærmet.

- Til nogle af filmene vil der være events, hvor filmene eksempelvis vil blive introduceret af relevante personer, siger Knud Bjerre.

Biografen i Skive har allerede forskellige arrangementer klar i efteråret.

Det vil blandt andet være, at der serveres en menu med trøfler inden filmen ’Trøffeljægerne fra Piemonte’ bliver vist. Og før filmen ’Det er ikke slut endnu’ vises, har biografen sørget for et oplæg om alzheimers og demens.

De forskellige arrangementer, der er i vente for biografelskere, skal huske at booke billet, hvis de vil undgå at gå forgæves. Den nye sal huser nemlig kun 60 stole.

Den nye sal i biografen Cinema4 i KulturCenter Skive åbner mandag den 25. oktober.