Lokale virksomheder i kamp om "Årets Arbejdsplads"

Vikan fra Skive samt DRIFT og SERVICE fra Herning er begge med i 3F's konkurrence om at blive landets bedste arbejdsplads.

For 25. gang kårer 3F Årets Arbejdsplads. Prisen gives til en virksomhed, der er indstillet af medarbejderne selv. 3F skriver i en pressemeddelelse om kriterierne for en nominering: ” En virksomhed, der kan virke som forbillede for alle os andre. En virksomhed, hvor uddannelse, godt arbejdsmiljø og godt samarbejde går hånd i hånd med vækst, investeringer og innovation. Hvor motivation, fælles ansvar og trivsel er en naturlig del af virksomheden drift.”

Et felt på 90 nominerede virksomheder er nu snævret ind til tre. Blandt de tre er Vikan fra Skive, der producerer rengøringsredskaber til professionelle restauranter, sygehuse og transportbranchen. Virksomheden har 240 ansatte – heraf 80 i Skive. Den anden virksomhed er DRIFT og SERVICE fra Herning, der med sine 310 ansatte står for vedligeholdelse af kommunens veje, parker, skoler og institutioner.

Den tredje og sidste mulige vinder er Scandic City fra Aarhus. Et moderne hotel med 48 ansatte hvoraf 27 har forskellige nationaliteter.

- Virksomhederne er meget forskellige, men har alle det til fælles, at det er moderne virksomheder, der tager ansvar for fællesskabet – og giver ansvar til den enkelte, fortæller forbundsformand i 3F, Per Christensen.

Førstepræmien er på 25.000 kr., andenpræmien er på 15.000 kr. og tredjepræmien er på 10.000 kr. Pengene går til medarbejdernes faglige klub. Vinderne bliver kåret d. 9. november. 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Erhverv.