Litauer bidt af politihund

En litauer blev bidt i benet, da han forsøgte at flygte fra politiet i Skive. Sammen med sin makker er litaueren msitænkt for at stå bag op mod 40 indbrud i weekenden.

Klokken 01.45 natten til onsdag fik politiet melding om, at der rendte nogle rundt og lyste med en lommelygte ved en garage i Spøttrup. Da politiets hundepatrulje kom frem flygtede den ene mand, men flugten blev kort. En af politiets hunde var hurtigt over ham, og da den først havde bidt sig fast i benet opgav han flugten. Kort efter kunne politiet anhold to litaure på 25 og 30 år.

- De har spøgt i kredsen i noget tid. I weekenden har der været 30-40 indbrud. Vi har mistanke til at de to har noget med de mange forhold at gøre, siger politikommissær Lars Even, Midt- og Vestjyllands Politi.

Fandt GPS'er

I forbindelsen med anholdelsen fandt politiet fire GPS'er i et buskads. Politiet regner med de stammer fra fire forskellige indbrud, som litauerne nu er sigtet for.

De to litauere kørte i en engelsk inregistreret bil med tagboks. Politiet er ved at undersøge bil og tagboks nærmere for flere tyvekoster.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Samfund.