Legende turnerer med royalt akkompagnement

Fra den 10. januar drager den verdenskendte Johnny Logan på turné med Prinsens Musikkorps (opdateret).

Når Prinsens Musikkorps i 2014 drager på nytårskoncertturné, bliver det med Johnny Logan bag mikrofonen.

- Det er en noget anden lyd, end jeg normalt arbejder med. Og det er godt, fordi det er anderledes, og det lyder fremragende. Jeg tror, det bliver en god turné, fortæller Johnny Logan under onsdagens øvning med musikerne i Skive.

Kunstner fra den øverste hylde

Johnny Logan har flere gange deltaget i og vundet det internationale Melodi Grand Prix. Blandt andet gav kæmpehittet "Hold me now" ham sejret i Bruxelles tilbage i 1987. På denne turné skal han synge sammen med sangerinden Trine Gadeberg. En dynamisk duo, der glæder Orkesterchef for Prinsens Musikkorps, Henrik Thorngaard.

- Vi er meget stolte over at kunne præsentere to solister af den kaliber til vores nytårskoncerter i 2014. Johnny Logan er en sanger i international topklasse og Trine Gadeberg er et multitalent ud over det sædvanlige. De to sammen - i samme show og ved samme koncert - ja, det kan kun blive en fantastisk oplevelse, som vi glæder os til at præsentere for vores trofaste publikum.

Spiller koncert flere steder i landsdelen

Tidligere har blandt andre Dario Campeotto, Stig Rossen og Birthe Kjær været med på musikkorpsets årlige turné. I år er det så Johnny Logans tur til at få trompet og trækbasun på sine sange.

I den kommende tid kan man opleve koncerten flere steder rundt om i det midt- og vestjyske. Det drejer sig om Viborg, Harboøre, Vemb, Thyholm, Ejsing-Egebjerg, Aalestrup og Skive. Se hvornår ved at trykke her

.

Se et lille klip fra onsdagens øvning i Skive:

00:56 Luk video

02:07 Luk video