To kvinder overnattede hos politiet

To gange i nat blev politiet truet af to kvinder. Begge kvinder bliver nu sigtet for trusler mod politiet.

En 50-årig kvinde fra Randers og en 43-årig kvinde fra Hvidbjerg ved Skive opførte sig ikke helt efter bogen i går aftes, da politiet rykkede ud til husspektakler i både Vinderup og Skive.

Da politiet rykkede ud til ballade i Vinderup, var en 50-årig kvinde fra Randers så meget oppe at køre, at poltiet valgte at anholde hende. I patruljevognen brugte hun ord som smatso om de to betjente og truede med at smadre dem. Derfor fik kvinden lov til at overnatte i detentionen og bliver sigtet for trusler mod politiet.

Senere på aftenen fik politiet endnu en kvindelig logerende for natten. Ved et husspektakel i Skive ville en kvinde blande sig i politiets arbejde og fortælle dem, hvordan de skulle håndtere balladen. Til sidst blev hendes indblanding for meget for de to betjente. Derfor blev hun anholdt, men under anholdelsen spytter den 43-årige kvinde på betjentene og truer med at brække næsen på betjentene. Hun fik efterfølgende også lov til at overnatte i detentionen og bliver sigtet for trusler mod politiet. Begge kvinder er nu løsladt igen.