Kørte med knallerten læsset med tyvekoster

Politiet opfordrer to mænd, der stak af fra en patrulje, til selv at henvende sig.

Der mødte to betjente fra Midt- og Vestjyllands Politi et særpræget syn, da de natten til torsdag kørte i deres patruljevogn på Rybjergvej ved Roslev.

De spottede nemlig to mænd, der kørte på knallert med en noget usædvanlig form for bagage - blandt andet en fladskærm og en motorsav. 

Betjentene besluttede sig for at undersøge sagen lidt nærmere, men det var de to knallertkørere tilsyneladende ikke interesseret i. Den ene styrede sin knallert ind på en kornmark, og da den ene betjent løb efter, valgte han at smide knallerten og stikke af til fods.

Det lykkedes også den anden knallertkører at slippe væk, men politiet har alligevel gode spor at arbejde videre med. Ved den efterladte knallert lå der flere ting, som politiet mener stammer fra et eller flere indbrud. Der lå blandt andet en fladskærm, en computer, en motorsav og noget værktøj.

Derudover efterlod manden på knallerten et par handsker og en styrthjelm, som nu skal undersøges for DNA - men mindre sagen bliver opklaret inden.

- Vi har en god formodning om, hvem de to mænd er. Så jeg kan kun opfordre dem til at kigge forbi, så vi kan få en snak om det her. De kan lige så godt få det overstået, siger politikommissær Christian Toftemark fra lokalpolitiet i Skive.

Politiet ved endnu ikke, hvor tyvekosterne stammer fra.

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.