Kornum tog guldet ved DM i windsurfing

Sebastian Kornum fra Skive gjorde rent bord, da DM i windsurfing i dag blev afsluttet i netop Skive. Tre guldmedaljer blev det til (foto: Jan Nielsen, Skive).

Det blev en suveræn vinder, der i dag kunne sætte sig på sejren som danmarksmester i windsurfing.

Sebastian Kornum fra Skive vandt både guld i slalom og formula og dermed også disciplinerne sammenlagt. Sammenlagt havde han 23 strafpoint, hvor nummer to havde 62 strafpoint og nummer tre havde 71. Sejren var i hus allerede før finalestævnet og Sebastian Kornum har i det hele taget haft en fantastisk sæson med blandt andet to VM-medaljer og en nordisk titel.

Torben Kornum, også fra Skive og far til Sebastian Kornum, vandt formula i grandmaster.

Skive-drenge flot placeret i ungdomsrækken

I ungdomsrækken vandt Niklas Borgen fra Skive sølv i både, formula og slalom og begge discipliner tilsammen.

Malthe Elholm Jensen fra Skive vandt bronze i fomula og i begge discipliner tilsammen. Peter Nors fra Glyngøre vandt bronze i slalom.

Fire drenge fra landsdelen i top-ti

Ser man på hele DM-serien sammenlagt, blev Sebastian Kornum altså en suveræn guldvinder. Niklas Borgen blev nummer seks, Malthe Elholm Jensen nummer syv og Peter Nors nummer ni.

Totalt set har 103 windsurfere deltaget i DM-stævnet, som har løbet over seks runder i landet, med afslutning i Skive.