Knivrøver eftersøges ved Skive

En røver bevæbnet med kniv slap søndag aften af sted med 7.500 kr beløb fra Dagli' brugsen i Højslev ved Skive. Politiet mangler vidner.

Søndag aften kl. halv otte lykkes det en maskeret røver at true sig til 7.500 kr beløb i Dagli Brugsen i Højslev. Politiet savner vidner til røveriet. 

Røveren kom iførrt en mørk elefanthue ind i butikken i Højslev kl 19.37. Han havde medbragt en 30cm lang kniv, som han brugte til at true personalet til at åbne pengekassen, og udlevere indholdet.

- To gange siger han "kom med pengene", og det siger han på dansk, siger Morten Bujakewitz fra Skive Politi.

Røveren forlod stedet til fods, men det lykkes at slippe væk fra efterfølgere i området omkring byens station kun få 100 meter fra gerningsstedet.

Politi ankom efter alarmen til stedet med hundepatruljer, som fik færden af røveren og kunne følge sporet fra butikken til stationen, hvor hundene fandt røverens elefanthue, men tabte sporet.

- Vi vil meget gerne i kontakt med vidner, som kan have set manden enten før eller efter røveriet, hvor vi kan konstatere, at han har smidt maskeringen nede omkring stationen, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Carsten Henriksen.

Efterlysning

Politiet efterlyser en mand. ca. 175 cm høj. Spinkel af bygning. På gerningstidspunktet iført mørkt joggingtøj. På bukserne var der en lomme med hvid skrift.

Henvendelser kan rettes til politiet på telefon 114

Røveriet skete her hos Dagli' Brugsen i Højslev.

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.