Klovn nedlagt med bildør

En 29-årig mand tog sagen i egen hånd, da en mand i klovnekostume forsøgte at skræmme ham.

Foto: Coulorbox

En mand i klovnekostume endte tirsdag aften i asfalten, da han forsøgte at skræmme 29-årige Mikael Daasbjerg. På en landevej i Salling løb klovnen pludselig ud foran Mikael Daasbjergs bil, der i langsom fart væltede klovnen omkuld med en åben bildør. Det skriver Skive Folkeblad. 

- Jeg vil jo ud og have fat i ham. Der er mange skolebørn, der cykler på den strækning, og jeg har selv børn. Hvad bilder han sig egentlig ind at rende og skræmme folk, siger Mikael Daasbjerg til Skive Folkeblad. 

Klovnen bar hverken kniv eller bat, men virkede truende inden mødet med bildøren på Mikael Daasbjergs Suzuki. Efter turen i asfalten tog manden i klovnekostumet flugten ud over markerne i Salling. Og Mikael Daasbjerg kontaktede politiet. 

Episoden er blot den seneste af mange, hvor personer i Midt- og Vestjylland er blevet skræmt af klovne. I nogle tilfælde har det været ganske alvorligt. Tirsdag aften blev en ung mor i Holstebro udsat for et røveri af to klovnemaskerede mænd, der efter røveriet satte ild til hendes barnevogn. 

Mandag aften var det en 8-årig dreng og en 8-årig pige, det gik udover. På en sti i Skive sprang klovne frem og viftede med plastikknive foran børnene. Da politiet nåede frem, var klovnene væk.