Jane Schumacher stopper i Skive fH

Landsholdsspiller Jane Schumacher søger nye udfordringer når sæsonen er slut.

Et af de allerstørste profiler i Skive fH, landsholdspiller Jane Schumacher, stopper i klubben når sæsonen er slut. Det skriver Skive fH i en pressemeddelelse.

- Jane er den damespiller i klubben i nyere tid, som har haft det største talent og den mest markante udvikling, men hun følges dog på vej, da holdet har nogle af landets unge og mest lovende talenter. Med benhårdt og målrettet arbejde hver eneste dag i enten træningslokalet, styrkecenteret eller med løbeskoene på, har Jane forfulgt sin drøm om at komme til tops i dansk damehåndbold, siger Henrik Buur, direktør for Skive fH.

Vandt VM-medalje

Jane Schumacher har spillet i Skive i seks år. Det foreløbige højdepunkt nåede playmakeren ved VM i december. Her kom Schumacher med på afbud og havde god andel i, at kvindelandsholdet vandt VM-bronze.

Hvor Jane Schumacher skal spille næste sæson er endnu uvist. Rygtebørsen siger Randers, men det eneste der er helt sikkert er, at playmakeren snart har spillet sin sidste kamp for Skive fH.

- Jeg kommer til at savne mine fantastiske holdkammerater meget. Men også klubben vil blive savnet, for den bygger på nogle meget sunde og altafgørende værdier til trods for midlerne er små. Klubben har altid støttet og bakket mig op hele vejen, og jeg har derfor meget at takke dem for. Skive fH vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte, fortæller Jane Schumacher.