Indkasttræner fra Skive forlænger med Liverpool: Et fantastisk eventyr

Den engelske storklub er så tilfreds med Thomas Grønnemark, at parterne har forlænget aftalen med en sæson.

Thomas Grønnemark fra Skive fortsætter sit arbejde som indkasttræner for den engelske storklub Liverpool FC.

Indslag fra arkivet: Thomas Grønnemark satte i 2010 verdensrekord i indkast.

Den 43-årige skibonit bekræfter over for tvmidtvest.dk, at han har forlænget sin kontrakt med de forsvarende Champions League-mestre med en sæson. 

- Det er jeg rigtig, rigtig glad for. Det er et fantastisk eventyr at være en del af Liverpool FC, og det siger sig selv, at det har været fantastisk at være med til en sæson, hvor vi har vundet Champions League og blev nummer to i Premier League, siger han.

Grønnemark begyndte sit arbejde i Liverpool i sommeren 2018. De første to kontrakter var på et halvt år, så det er nu tredje gang, han laver skriver under på en aftale med traditionsklubben. 

Kontraktforlængelsen vidner om, at Liverpool er godt tilfredse med skibonittens arbejde, og han fortæller da også, at manager Jürgen Klopp flere gange har udtalt sig positivt om indsatsen - både over for medierne og Grønnemark selv.

Skibonitten har gjort det til sit speciale at lave lange indkast. I 2010 satte han selv verdensrekord med et indkast på 51,33 meter, men han understreger, at hans arbejde består af meget mere end bare lange indkast.

Faktisk passer de lange indkast ikke ind i Liverpools spillestil, og Grønnemark opererer da også med tre forskellige varianter af indkast: De lange, de hurtige og de kloge.

Ud over Liverpool er Thomas Grønnemark også indkasttræner i belgiske Gent og endnu en hemmelig europæisk klub.

I sæsonen er han typisk i det engelske en uge hver måned.

Se et afsnit af Fodboldfamilien, hvor Thomas Grønnemark fortæller om sit arbejde i Liverpool FC.

Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien Sport.