Indbrudsrække i sommerhuse

To sommerhusområder omkring Spøttrup er plaget af indbrud.

Det er ikke højsæson for sommerhusophold lige nu. Det har en flok indbrudstyve, i nærheden af Spøttrup, udnyttet. De seneste par dage har Skive Politi modtaget i alt otte anmeldelser om indbrud i sommerhusområderne Knud Strandvej og Øster Hærup.

Fladskærmstyve

Indbrudstyvene er kommet ind i sommerhusene ved at smadre ruder eller brække dem op med koben. Det er især fladskærmfjernsyne som tyvene er gået efter, men også en bordopvaskemaskine, lamper og andre forskellige elementer er forsvundet.

Flere på vej

Det er svært at sige, præcis hvornår indenfor den seneste måned, at indbruddene har fundet sted, da der ofte går længere tid mellem, at der er nogle i husene. Derfor forventer politiet i Skive også, at der kan komme flere anmeldelser, i takt med at folk kommer ud i sommerhusene igen.Der er kun omkring 10 kilometer mellem de to sommerhusområder, men politiet kan ikke sige på nuværende tidspunkt, om det er de samme tyve, der står bag de otte indbrud. Skive Politi vil meget gerne høre fra folk, hvis de har set noget mistænkeligt i de to områder.