Indbrud og tyveri af nummerplader

Indbrud i Skive forleden kædes nu sammen med tyveriet af et sæt nummerplader.

Natten til mandag blev der hos en virksomhed på Gemsevej stjålet PH-lampen Koglen, kontanter, computerudstyr og vine for en værdi af 50.000 kr.

I samme tidsrum var der et lignende indbrud hos De Blå Busser på Gilstrupvej, hvor der dog ikke blev stjålet noget. Fra Gemsevej blev der også stjålet et sæt nummerplader fra en bil med teksten YT 54 936.

Midt- og Vestjyllands Politi hører gerne fra folk, der har set eller hørt noget, eller ved noget om nummerpladerne. Politiet kan træffes på telefon 114.

Satte ild til lastbil

En 21-årig fransktalende udlænding fra Bjerringbro blev i nat anholdt for brandstiftelse af en lastbil på Erik Klippingsvej i Viborg. Forinden havde manden angiveligt forsøgt at begå indbrud på Middagshøj kort derfra, men her blev planen forpurret af husets beboere.

Efter det begik den anholdte tilsyneladende indbrud lastbilen, hvorefter han stak ild til den. Kort efter blev han pågrebet af politiet.

Mystik om 25.000 kroner i kontanter

Da han taler fansk venter politiet på at få fat i en tolk, før de kan afhøre ham. I den forbindelse vil politiet også gerne høre, hvor de 25.000 kroner, som manden var i besiddelse af på anholdelsestidspunktet, stammer fra.

Anholdt for tyveri af strømper

En østeuropæer uden adresse i Danmark, sidder lige nu i detentionen i Holstebro, og venter på, hvad der skal ske med ham. I går blev han taget for butikstyveri af fire par strømper i Ringkøbing, og det udløser en bøde på 300 kroner.

Manden har imidlertid ingen penge så nu er han bag tremmer.  

 

 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.