Husspektakler førte politiet frem til store mængder kokain

Fire personer er anholdt efter fund af større mængder kokain i en lejlighed i Skive.

Kort før midnat natten mellem torsdag og fredag ringede en bekymret borger fra Skive til politiet. Fra en lejlighed på Østergade var der skrigeri fra en kvinde og ting, der blev smadret.

quoteDet er store mængder kokain, og da vi også finder remedier man kan bruge til salg af narko, så tyder det på salg af narkotika.

Niels Bach, politiassistent fra politiet i Skive.

- Vi sender en patrulje ud til lejligheden, og da de banker på, kan betjentene lugte hash. Der er en kvinde i lejligheden, men der er ikke sket noget med hende, fortæller politiassistent Niels Bach fra politiet i Skive.

I lejligheden var der også et smadret vindue. Ud over kvinden på 22 år var der også tre andre mænd; lejlighedens ejer og to gæster på 22 og 23 år.

Kokain i lejligheden

Både på lejlighedens 23-årige ejer, kvinden og den 22-årige gæst finder politiet mindre mængder hash og skunk. Men i lejligheden finder politiet også 30,7 gram kokain.

- Det er store mængder kokain, og da vi også finder remedier, man kan bruge til salg af narko, så tyder det på salg af narkotika, siger Niels Bach.

Alle fire personer fra lejligheden er nu anholdte og sidder på politigården i Skive. Politiet er i gang med efterforskningen og forsøger at få klarlagt, hvem der ejer kokainen i lejligheden.

- Vi vil forsøge at få lejlighedens ejer varetægtsfængslet, da kokainen er fundet i hans lejlighed, og der er flere ting, der taler for, at der er tale om salg, forklarer Niels Bach.

Den 23-årige mand, der ejer lejligheden, bliver fremstillet i et grundlovsforhør senere i dag.

Ingen sag, hvis de ikke havde larmet

Hvis ikke det var for den bekymrede borger, der alarmerede politiet, så var politiet aldrig kommet på sporet af den mulige narkosælger.

- Vi var aldrig kommet derop i lejligheden, hvis de bare havde været stille og ikke havde smadret vinduer og været larmende, siger Niels Bach.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.