Herning og Skive har nogle af landets bedste arbejdspladser

Onsdag blev Årets Arbejdsplads 2016 kåret af 3F. En Herning- og en Skive-virksomhed løb med en delt andenplads.

Jeg synes, det er dejligt, at komme blandt de tre bedste, for det må betyde, at vi jo er en af Danmarks bedste arbejdspladser,Vil du arbejde på en god arbejdsplads, skal du søge job i enten Herning eller Skive. Det er i hvert fald i de to byer, at man finder Danmarks næstbedste af slagsen.

quoteJeg synes, det er dejligt, at komme blandt de tre bedste, for det må betyde, at vi jo er en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Michael Kjærgaard, gartner, Drift Herning

Onsdag kårede 3F Årets Arbejdsplads 2016, og vinderen blev Hotel Scandic Aarhus City i Aarhus. På en delt andenplads finder man dog to af landsdelens virksomheder. Nemlig Vikan A/S, der hører til i Skive og Drift Herning.

Bedst af 90 virksomheder

Vikan A/S laver især børster til professionel rengøring, mens Drift Herning står for kommunens vej, park og rengøring.

- Det er en fantastisk arbejdsplads, så jeg er lidt skuffet over, vi ikke vandt, men hotellet i Århus må virkelig være god, hvis den kan vinde over os, siger gartner Michael Kjærgaard fra Drift Herning.

Han indstillede sin arbejdsplads til konkurrencen. Det samme havde hans kollega gjort.

- Vi gjorde det uafhængigt af hinanden, så der må være noget om det. Jeg synes, det er dejligt, at komme blandt de tre bedste, for det må betyde, at vi jo er en af Danmarks bedste arbejdspladser, siger Michael Kjærgaard.

Ifølge medlem af dommergruppen, administrerende direktør i PensionDanmark, Torben Möger Petersen, har alle de bedste virksomheder en stærk historik for tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere.

I alt var 90 virksomheder indstillet til prisen i år af deres egne medarbejder. I år er det 25. gang, at prisen Årets Arbejdsplads uddeles.