Her får stadion navn efter byens dagligvarekæde

Da den lokale dagligvarebutik blev spurgt om at blive sponsor til stadion, skulle de lige tænke over det. Men nu er det en realitet.

Brugsuddeler Morten Glanz er glad for det nye navn. Foto: Rasmus Krieger Jensen

Der er Telia Parken i København, MCH Arena i Herning og JYSK Park i Silkeborg.

Og nu har endnu en virksomhed fulgt trop, for i byen Durup på lige under 1000 indbyggere er den lokale dagligvarebutik Dagli’Brugsen blevet sponser for byens arena, som nu har fået det mundrette navn Dagli’Brugsen Durup Idrætspark.

- Vi har valgt at støtte op, fordi klubben kom og spurgte, og så gik vi lidt i tænkeboks over, hvad det kostede. Så blev vi enige om, at vi alligevel er bandesponsor herovre, så vi syntes, det kunne være meget sjovt, fortæller brugsuddeler Morten Glanz.

Han er godt tilfreds med stadions nye navn.

- Vi har taget den indgangsvinkel, at du kan spille fodbold på MCH Arena og Hancock Arena, og nu kan du altså også spille Dagli’Brugsen Durup Idrætspark. Så det er lidt den sjove vinkel, siger han med et smil.

Det er sjovt, at når man går ind på DBUs hjemmeside, så kan man finde Durup. Det er med til at sætte os lidt på Danmarkskortet

Morten Glanz, Brugsuddeler, Dagli'Brugsen Durup

Giver noget tilbage

Dagli’Brugsen har lavet en treårig aftale med idrætsparken på et beløb, som de ikke ønsker offentliggøre.

Brugsen er drevet af lokale medlemmer, og Morten Glanz fortæller, at det her er en måde at give noget tilbage på.

- Vi har fået vores hal renoveret gennem mange år nu, og vi har et dejligt halmiljø, og så er det jo rart at også få stadion-miljøet med. Så vi er rigtige stolte af, at vi kan tilbyde alt det her, forklarer han og tilføjer:

- Jo mere kunderne bruger os som dagligvarebutik, jo mere har vi at give tilbage til lokalsamfundet. Vi er en virksomhed, der er ejet af medlemmerne.

Og så er der en ting, som Morten Glanz synes er ekstra sjovt.

- Det er sjovt, at når man går ind på DBUs hjemmeside, så kan man finde Durup. Det er med til at sætte os lidt på Danmarkskortet.

00:49

Der blev serveret pølser ved Dagli'Brugsen Durup Idrætspark her til aften.

Luk video