Håndgranat afleveret til politiet

En håndgranat af ældre dato blev torsdag eftermiddag afleveret til politiet i Skive. Granaten blev fundet i forbindelse med oprydning i et dødsbo.

En person afleverede torsdag eftermiddag en ældre håndgranat til politiet i Skive. Personen, der afleverede den, have den i sit bagagerum, da politiet tog imod den politistationen i Skive.

- Vi tog billeder af håndgranaten på afstand, mens den stadigvæk lå bag i bilen. Vi fik tilkaldt bomberyddere fra kasernen i Skive, og de kom og fjernede den torsdag eftermiddag, siger Kenneth Rodam fra lokalpolitiet i Skive.

Skulle andre være ude for at finde lignende granater af ældre dato, så er det ikke en god ide at flytte på dem selv – det skal man lade professionelle om.

- Selvom splitten sidder i, så kan sådan en ældre håndgranat godt være ustabil, og derfor er det ikke altid helt ufarligt at flytte rundt på den. Vi anbefaler derfor, at man kontakter politiet, så vi kan vurdere om bomberydderne skal i auktion, siger Kenneth Rodam fra lokalpolitiet i Skive.


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.