Grov vold: 11 personer impliceret i opgør midt i Skive

En 22-årig mand fik skåret hul i kinden af flaske under opgør mellem to grupper i Skive.

En p-plads i Skive midtby var natten til fredag kamplads for to grupper, som ikke helt kunne enes i en sag, hvor der angiveligt skyldes nogle penge.

- Tingene blev optrappet, så der på et tidspunkt var 11 personer impliceret i et opgør, der udviklede sig til grov vold, fortæller politiassistent Niels Bach fra politiet i Skive.

Det hele udsprang af, at en pige skyldte nogle penge. Hun fik så assistance af tre mænd, der ville høre, hvad det drejede sig om.

Samtidig fik de to mænd, der havde udestående med pigen, også assistance, så der i alt var 11 personer på p-pladsen – en gruppe med tre på den ene side og en gruppe med otte på den anden. 

- På et tidspunkt slår en person fra den store gruppe en glasflaske i hovedet på en 22-årig mand fra Skive. Han bliver også tildelt knytnæveslag, oplyser politiassistent Niels Bach og fortsætter:

- Den 22-årige får skåret en kind op af flasken.

Den store gruppe med gerningsmanden løb fra stedet ved Brogårdsgade. De andre trak forurettede ind på et diskotek og tilkaldte politi og ambulance. Det skete klokken 2:35.

- Der forestår nu en del efterforskning med at få identificeret gerningsmanden til volden, fortæller Niels Bach, der klassificerer episoden som grov vold, da der er brugt en genstand til overfaldet.

Forurettede har ikke været i livsfare, siger politiassistenten.