Grafittibølge i Skive

Siden den 1. oktober har lokalpolitiet i Skive modtaget hele seks anmeldelser om graffiti. Politiet forventer, at det er de samme gerningsmænd, der står bag de såkaldte "tags" rundt om i byen.

SMOKE. Sådan står der mindst seks forskellige steder i Skive. Siden den 1. oktober har lokalpolitiet hørt fra en stribe borgere, der har fået skæmmet deres ejendom med sort spraymaling. 

- Vi leder efter genrningsmændene, som vi forventer er unge mennesker. Vi går ud fra, det er de samme, der står bag alle seks tilfælde, fordi "tagget" er det samme alle steder, siger Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive. 

Graffiti222.gif

Hærværket begyndte ved boligforeningen på Kirkeallé den 1. oktober og har også sat sit aftryk på Blå Kors' butik, der anmeldte graffitien den 2. oktober. Siden er 3 campingvogne og byens skattecenter også blevet bemalet med "SMOKE." 

- Vi forsøger at finde frem til gernignsmændene gennem vores SSP-medarbejdere og vores øvrige kontaktermed de unge. Men vi hører også meget gerne fra borgere, der har set hærværket ske, siger Niels Bach til TV MIDTVEST.

Hør Politiassistenten fortælle om graffitien: 


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.