Garnbutik i Skive vinder pris for Danmarks bedste netbutik

Netbutikken Rito.dk kunne tage hele to priser med hjem fra de nyligt uddelte E-handelspriser.

Danmarks bedste netbutikker blev torsdag aften hyldet, da Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) vanen tro uddelte de årlige E-handelspriser.

Især for netbutikken Rito.dk, der handler med garn og hobbyartikler, blev det en mindeværdig aften. Den unge virksomhed fra Skive løb nemlig med to ud af i alt 12 priser, fortæller FDIH i en pressemeddelelse

quoteDet er så vildt det her. Vi havde overhovedet ikke regnet med at vinde en pris, og så vinder vi to.

Dennis Drejer, adm. direktør, Rito.dk

Først kunne adm. direktør Dennis Drejer og resten af Rito-holdet juble over titlen som Bedste B2C netbutik med omsætning under 50 mio. kr. og senere på aftenen kunne de løfte den ultimative hæder: Guldprisen 2019.

- Det er så vildt det her. Vi havde overhovedet ikke regnet med at vinde en pris, og så vinder vi to. Jeg er så sindssygt stolt af hele holdet, der virkelig knokler en vis del ud af bukserne, sagde Dennis Drejer til FDIH kort efter priserne var blevet uddelt.

En fortjent vinder

Rito.dk er en webshop med salg af garn- og hobbyartikler startet i januar 2014. Både kontor og lager ligger i det sydlige Skive, og virksomheden har 19 fuldtidsansatte.

Rito.dk har gennem flere år arbejdet målrettet på at blive skarpe på nethandel, og det lagde juryen altså mærke til.

- Rito er en fortjent vinder i en benhård konkurrence, for virksomheden udviser en særlig evne til at koble købmandskab og digitalisering sammen. De holder virksomheden agil og er ikke bange for forandring. De følger deres skarpe strategi til punkt og prikke, de har fået gang i eksporten og samtidig leverer de bare en fuldstændig eminent kundeservice, udtaler formand i guldjuryen, Mie Thorsø.

Danmarks bedste netbutikker er blevet fejret med E-handelspriserne siden år 2000.

I 2016 besøgte TV MIDTVESTs program Fast Arbejde Rito Garn.