Fyrværkeri gav skader på både i Skive havn

Et stort fyrværkeri på Skive Havn i søndags har beskadiget mange både, reparationen kan blive dyr.

Et fyrværkeri, der søndag aften markerede at de såkaldte "Lifeboats" forlod Skive, kan ende med at blive en dyr fornøjelse.  Fyrværkeriet beskadigede nemlig flere lystbåde, der lå i havnen, det skriver Skive Folkeblad. Kort efter fyrværkeriet var blevet affyret modtog politiet en anmeldelse om, at sikkerhedsafstanden for fyrværkeriet ikke var blevet overholdt. 

quote De fleste har ikke kaskoforsikring på deres båd, derfor er det vigtigt, at der bliver placeret et ansvar.

Henrik Skou Sørensen, Bådejer.

En af de bådejere, hvis båd var blevet beskadiget af fyrværkeriet, er Henrik Skou Sørensen. Han vurderer, at hans båd er blevet beskadiget for mere end 60 000 kr. på grund af gløder fra fyrværkeriet.

- De fleste har ikke kaskoforsikring på deres båd, derfor er det vigtigt, at der bliver placeret et ansvar, siger han til TV MIDTVEST.

Lokalpolitiet er ved at undersøge sagen, og derfor er det endnu ikke klar lagt, hvem der er ansvarlig for sikkerheden. Derfor er det uklart, om det er Skive Kommune, ejerne af lystbådene eller fyrværker Claus Rabjerg, der skal betale for reparationen af skaderne. 

Fyrværker Claus Rabjerg oplyser til Skive Folkeblad, at han havde fået tilladelse fra Nordvestjyllands Brandvæsen til at afvikle fyrværkeriet på molen.  


Læs flere artikler fra Skive eller i kategorien 112.